AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, "AK Parti milletimiz gibi düşünüp, yaşayan ve inanan bir anlayıştan geliyor" dedi.

AK Parti’li Şahin, Yaka Mahallesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Yaka Mahallesi Muhtarı Abuzer Yeşil ile bir süre sohbet eden Şahin, yapılan hizmet ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Sahada vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini belirterek, "Hem saha taraması yapmak hem de vatandaşlarımızla bir araya gelmek sık sık ziyaretlerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerle ilgili memnuniyetlerini, istek ve önerilerini alıyoruz. Ayrıca muhtarlarımızın sahada karşılaşmış olduğu sorun ve sıkıntıları yerinde tespit ediyoruz. Bizlerde, karşılaşmış olduğunuz bu sıkıntıları gidermek için sizlerle bir araya geliyoruz" dedi.

Şahin, bugüne kadar güzel çalışmaların yapıldığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Güzel çalışmalar yapıldı. Tabi yeterli olmayan kısımları da vardır. Bu yeterli olmayan kısımları da zaman içerisinde el birliğiyle ifa etmeye çalışacağız. Yerel yöneticilerimiz sabah gün doğmadan, vatandaşlarımızın işlerinin başına gittiği gibi çalışmaya başlıyorlar. İşlerine sevdalı olanlar, bu ülkenin dertlerini kendilerine dert edinen insanlar, gün ışığıyla beraber sahada olurlar, belki de gece geç vakte kadar sizlerden gelen bir takım talepler varsa, bunları kendi ekipleriyle beraber çalışıyorlar. AK Parti’yi farklı kılan da budur. Sizler nasıl ki kendi arazinizde çoluk çocuğunuzun iaşesi için çalışıyorsunuz. İşte siyasetçinin de arazisi, bu alanlar. Burada da arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz."