Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası 3. Grup Müsabakaları’nda 49 kilogramda altın madalya kazanan milli boksör Ertuğrul Erdemir, gözünü Türkiye Şampiyonluğuna dikti.

Sivas’ta yapılan Türkiye Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası 3. Grup Müsabakaları’nda 49 kilogramda birinci olan ve altın madalya kazanan Erdemir, Türkiye şampiyonası finallerinde mücadele etme hakkını kazandı.

Milli boksör, Turgut Özal Kamp Eğitim Merkezi’nde Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına başladı. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Hakan Korkmaz nezaretinde çalışmalarını sürdüren Erdemir, kilosunda Türkiye Şampiyonu olmak istiyor.

"20 YILDAN SONRA BÜYÜK ERKEKLER’DE MALATYA’YA ALTIN MADALYA GELDİ"

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Boks Antrenörü Hakan Korkmaz, milli boksör Ertuğrul Erdemir’den Türkiye Şampiyonluğu beklediklerini kaydederek, 20 yıldan sonra Malatya’ya büyük erkeklerde altın madalya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Korkmaz, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı’nın kendilerini her anlamda desteklediklerini belirterek, aynı desteği yerel yönetimlerden de beklediklerini dile getirdi.

Milli boksör Ertuğrul Erdemir ise, Malatya’ya altın madalya getirdiği için mutlu olduğunu belirterek, hedefinde Türkiye Şampiyonluğu olduğunu söyledi.