Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya Şubesi, yazarlık okulu çalışmalarına başladı.

Milli Türk Talebe Birliği Üniversite komisyonu tarafından başlatılan Yazarlık Okulu etkinliği Malatyalı yazar Adil Akkoyunlu’nun katılımıyla ilk programını gerçekleştirdi.

MTTB Malatya Şubesi dernek binasında gerçekleştirilen programa çok sayıda katılım sağlandı. Lise ve Üniversite öğrencilerinin yoğunlukla katıldığı programa, vatandaşlarda ilgi gösterdi.

Programın açılışında konuşan MTTB Malatya şubesi İl Başkan Yardımcısı Mehmet Sağdıç, "Üniversite komisyonumuz tarafından başlatılan bu projeye sonuna kadar destek veriyoruz. Artık yazarlar eskisi gibi yetişmiyor. Vatana ve millete hizmet edecek kaliteli yazarların yeniden çıkması için böyle çalışmalara ihtiyacımız var. Biz MTTB Malatya şubesi olarak bu konuda bir adım attık Allah’ın izniyle başarıya ulaşmak istiyoruz" dedi.

Halka açık bir şekilde başlatılan proje, 15 günde bir dernek binasında gerçekleştirilecek toplantılarla sürecek. Planlamalar dahilinde en azından bir yıl kadar sürmesi beklenen program sonunda başarılı olacak yazarlarla bir yazarlık zirvesi düzenlenecek.