Muğla Milletvekili Prof-Dr Nurettin Demir, Malatya’nın Darende İlçesi’ne yaptığı ziyaretinde parti teşkilatı ve vatandaşlarla görüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Demir burada yaptığı konuşmada, “Partimin Malatya denetmenliği görevi bende. Taşkilatlarımızı tek tek ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler almak için Malatya ve ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyoruz “dedi.

Demir “2015 genel seçimleri ülkemizin ve vatandaşlarımızın geleceği açısında oldukça önem taşıyor. AKP döneminde ülkemizin geldiği nokta hiçte iç açıcı değil. Ülkemizin çevresi ateş çemberine döndü Vatandaşlar arasında ayrışmalar başladı bunlar yetmiyormuş gibi Suriyeliler vatandaşlarımızın ekmeğine ortak oldu vatandaşlarımızın geleceği için 2015 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olmalıdır. Bunu başarabilmek için hep birlikte el ele çalışmalıyız AKP nin yaptıklarını anlatacağımıza biz neler yapabiliriz onu anlatmalıyız. Bu konuda her Cumhuriyet Halk Partiliye görev düşüyor“ ifadelerini kullandı.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ise, önümüzdeki Haziran ayında yapılacak olan milletvekili genel seçimine iddialı hazırlandıklarını belirtti.

CHP Darende İlçe Başkanı Sinan Sunguroğlu çalışmaları hakkında Milletvekili Nurettin Demir’e bilgiler verdi.

Demir’e, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Çakır da Milletvekili Nurettin Demir’in ziyaretlerine eşlik etti.