Akçadağ Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş ve yönetim kurulu üyeleri, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Yeşilyurt aslında bir ucuyla Akçadağ’la çok iç içe olan bir ilçemiz. Sıtmapınarı, Özalpler, Zaviye, Koyunoğlu, Turgut Özal ve Karakavak Mahalleleri’nde çok yoğun bir şekilde Akçadağlı hemşerilerimizin ikameti söz konusu. Diğer yandan da Yeşilyurt ile Akçadağ komşu ilçe. Hem Yeşilyurt’un merkezi açısından, hem de Akçadağ’la sınır komşuluğumuz olduğu için iç içeyiz. Bu yönüyle Akçadağ bizim için gerçekten önemli bir ilçemiz” dedi.

Başkan Polat, “Yeni Türkiye’nin, Malatya’nın, Yeşilyurt’un ve Akçadağ’ın oluşumunda hepimizin gayret göstermesi gerekir. Hep birlikte el ele ve omuz omuza vererek yeni Yeşilyurt’umuza büyük hizmetler yapacağız” şeklinde konuştu

Akçadağ Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş, ise, “Akçadağ Mahalle Muhtarlar Derneği olarak yeni kurduk. Bizler ne kadar da Akçadağ’da faaliyet gösteren muhtarlar derneği olsak da Akçadağlı hemşerilerimizin yoğun olarak ikamet ettiği bölgenin belediye başkanı olmanızda bizim için ayrıca önem taşıyor. Yeşilyurt sınırları içerisinde yaklaşık 70 bin hemşerimiz ikamet ediyor. Bu rakam kış aylarında 90 bin’i bulduğunu biliyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Akçadağ Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Eyüp Gönültaş, Başkan Polat’a tablo hediye etti.