Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen, Yazıhan İlçesini ziyaret etti.

İlk olarak, Sosyal Destek Projesi (SODES) Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilen Yazıhan İlçe Müftülüğü bünyesinde görev yapan personel ile tanışma toplantısına katılan İl Müftüsü Ümit Çimen, İlçe Müftüsü Cemil Alıcı ve Yazıhan’ da görev yapan İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldığı toplantıya iştirak etti.

Tanışma toplantısında İl Müftüsü Çimen, personele görevleri ile ilgili dini ve mesleki konularda tavsiyelerde ve tecrübe paylaşımında bulundu.

Toplantının hemen ardından ise yine SODES Kültür ve Sanat Merkezi Konferans Salonunda Yazıhan Yatılı Kız Kur’an Kursunda hafızlık eğitimlerini tamamlayarak Hafız olan 4 bayan öğrenci için merasim düzenlendi.

Programa, Yazıhan Kaymakam Vekili Sertaç Kırçuval, İl Müftüsü Ümit Çimen, İlçe Jandarma Komutanı Mesut Büyükkırlı, İlçe Müftüsü Cemil Alıcı, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Fethullah Taylan, Yazıhan’ da görev yapan İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım, Kur’an Kursu Öğreticileri ve vatandaşlar katıldı.

Program sonrasında Kaymakam Vekili Sertaç Kırçuval, İl Müftüsü Çimen ve İlçe Müftüsü Cemil Alıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti.