Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Kulüp Genel Müdürü Murat Beytekin ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur, taraftarların başarıya özlem duyduğunu belirterek, bu özlemin kendi sorumluluklarını daha da artırdığını söyledi.

Taraftarların takıma olan inançlarını ve desteklerini hayranlıkla takip ettiklerini ifade eden Uğur, “İçerde, dışarıda oynadığımız her maçta taraftar desteğimiz oldu. Birçok süper lig ve PTT birinci lig takımlarından daha fazla seyirci topluluğuna oynuyoruz. Bu bizleri ve oyuncularımı mutlu ediyor. Kuşkusuz bu takıma en büyük desteği Büyükşehir Belediyemiz veriyor. Bu işler sivil kuruluşların gücüyle olmuyor. Maddi-manevi her anlamda sizleri yanımızda görmek ayrıca bizleri mutlu ediyor. Verdiğiniz destek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bizim tek amacımız var. Mayıs ayında şampiyon olmak” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, takımın oldukça iyi bir konumda olduğunu belirten Yeni Malatyaspor’un Türkiye’nin her yerindeki Malatyalılar tarafından takip edildiğini belirterek, hafta sonu Bursa’da Malatyalılarla bir araya geldiğini ve burada da tek gündemin Malatyaspor olduğunu ifade etti.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek başta olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyetin samimi çaba içerisinde olduğuna vurgu yapan Başkan Çakır, “Takımın aldığı sonuçları ve konumunu herkes beğeniyor. Nereye gitsek birinci gündem Malatyaspor. Bu tablonun ortaya çıkmasında yönetimin ve teknik heyetin payı büyük. Bunun için herkese teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi de Malatyaspor da bütün Malatyalıların. Bizler elimizden geldiği kadar her zaman destek olacağız. Malatyalılar da maddi manevi desteklerini esirgemezlerse, ekibimiz en kısa sürede istenilen yerde olacaktır. Birlik-beraberliğin olduğu yerde başarı her zaman vardır” dedi.

Ziyarette Teknik Direktör Mustafa Uğur, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a, Malatyaspor forması hediye etti.