Yeşilyurt Belediyesi Cadde, sokaklarla birlikte, parklar, okul ve cami bahçeleri olmak üzere yaklaşık 15 bin fidan dikimi için kolları sıvadı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İnceleme gezisinin ardından açıklamalarda bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, "İlçemizin daha güzel, daha yeşil ve yaşanabilir bir kent olması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İstanbul Ağaç A.Ş ve Orman Genel Müdürlüğü’nde temin edilen yaklaşık 15 bin fidanı cadde, sokaklar, parklarla birlikte okul ve cami bahçelerine dikimini gerçekleştireceğiz. Belediye sınırlarımız içerisinde bulunan Okullar ve ibadethanelerimizin bahçelerine ücretsiz bir şekilde fidan temin ediyoruz. Yeşil alanlar bizim içi çok önemli. Hedefimiz Yeşilyurt’un yeşilini korumakla birlikte daha fazla nasıl artırabiliriz, bunun planlamasını yapıyoruz. Yeşilyurt’u daha yaşanabilir, yaşam konforu yüksek bir merkez haline getirebiliriz, bunun çabasını gösteriyoruz" dedi.