Yeşilyurt Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla Perşembe Pazarı esnafına aşure ikram etti.

Aşure programında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Muharrem ayı dolayısıyla bütün Yeşilyurtlu hemşehrilerimizle aşure tadında bir arada olmak için aşure ikramı yapıyoruz. Cami ve semt konaklarımızda aşure ikramlarımızı yaptık. Bugünde pazarcı kardeşlerimize aşure ikram ediyoruz. Bu bir birlikteliktir. Aşure de zaten birlik ve beraberlik anlamına geliyor” dedi.

Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın ise, "Aşure gibi bütün renkleri içimize katarak Yeni Türkiye ve Yeni Yeşilyurt hedeflerimize durmadan ilerleyeceğiz. Aşure hepimiz için Nuh’un gemisi gibidir. O fırtınadan kurtuluş ve yeniden diriliştir. İnşallah bu aşure gibi hep birlikte kaynaşacağız. Yapılan bu aşure etkinliğinin hayırlara vesile olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Daha sonra pazarcı esnafına ve vatandaşlara aşure ikram edildi.

Aşure programına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Ak Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın, Belediye başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre, Muhtarlar, birim müdürleri, pazar esnafı ve vatandaşlar katıldı.