AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve yönetimi, Spor Toto Süper Lig temsilcisi Teleset Mobilya Akhisarspor’un yönetim ve futbolcularını ziyaret etti.

Ziyarette Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel ile bir araya gelen AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Sayın, T.M. Akhisarspor’un başarılı 5 sezonu geride bıraktığını ve 6’ıncı sezonunda da iyi bir başlangıç yaptığına işaret ederek, Akhisar’ın bu sayede marka değerinin de yükseldiğini ifade etti. Her zaman Akhisar Belediyespor’un yanında olduklarını kaydeden AK Parti Akhisar İlçe Başkanı İbrahim Sayın ve yönetim kurulu üyeleri, Eryüksel’e yaptığı ziyaretin ardından Pazar günü Bursaspor’u konuk edecek olan T.M. Akhisarspor’u Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu’nda devam eden antrenmanını takip etti. Antrenman sonrasında futbolcularla bir araya gelen AK Parti’li heyet, oyunculara baklava ikramında bulunarak Bursaspor maçında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren T.M. Akhisarspor Başkanı ve aynı zamanda Akhisar Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Hüseyin Eryüksel, desteklerinden dolayı AK Parti İlçe Teşkilatına teşekkürlerini iletti.