Dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akhisar’a geldiğinde evinin çatısından ayakkabı kutusu gösteren Nurhan Gül, CHP Akhisar ilçe lokalinde Milletvekili Aday adaylığını açıkladı.

CHP Akhisar ilçe lokalinin bulunduğu İzmir İstanbul Karayolu üzerinde lokma döktüren Nurhan Gül, partililere ve basına yaptığı açıklamada, Atatürk ve Cumhuriyetin yok edilmeye çalışıldığını belirterek, “Atatürk, Cumhuriyet ve Demokrasi için yola çıkıyorum. Bunun mücadelesinin verileceği tek çatının CHP olduğu inancı içindeyim. Sömürülen, ezilen, tüm işçi, köylü, emekli, emekçi, kadın erkek ve gençlerimizin sesinin TBMM’de duyurulmasını istiyorum. Tüm aday adayı olan ve olacak arkadaşlara başarılar diliyorum” dedi.

Nurhan Gül, 1966 yılında Akhisar’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Akhisar’da tamamladıktan sonra çalışma hayatına atıldı. Akhisar halinde ve özel bir şirkette sekreterlik yapan Nurhan Gül, Akhisar’da ilk kreş işletmeciliği yaptı. 1987 yılında Avukat Erkan Gül ile evlendi. Yoldaş ve Ulaş adında iki erkek çocuğu annesidir.