Manisalıların yeni yılını kutlayan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Yeni yılda hemşehrilerimizi, baş döndürücü yeni hizmetlerle buluşturacağız” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 2015 yılına kısa bir süre kala kutlama mesajı yayımladı. Başkan Çelik mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Zaman insana bu dünyada sağlıktan sonra verilen en büyük sermaye. Zaman eskimez, bir yerlerde yenisi üretilmez ve satın alınamaz, biriktirilemez, tekrarı yoktur, akıp giden bir ırmaktır. Önemli olan zamanı doğru değerlendirmektir. Zamanı doğru değerlendirmemiz de bir ölçü birimi ve zaman planlamasının önemli araçlarından olan bir takvim yılı sona eriyor, yeni bir takvim yılı başlıyor. İnsanların bu yeni yılda başka kültürlerin, inançların oyuncağı ve esiri olmadan iyilikler, başarılar, mutluluklar, sağlık ve bereket dilemesi hayırlı başlangıçlar için önemli bir duadır ve zaman planlamasının önemli boyutudur. İnanıyoruz ki; her sabah taze bir başlayıştır ve her sabah dünya yeniden kurulur. Yeni kurulmakta olan ve hayallerin ötesinde gelişme gösteren, zamanla yarışan Şehzadeler Belediyesi olarak; yeni yılda hemşehrilerimizi, baş döndürücü yeni hizmetlerle buluşturacağımızı ve onlara yeni başlayışlar yaşatacağımızı şimdiden müjdeliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli hemşehrilerimin yeni yılını kutlar; yeni yılın tüm insanlığa hayırlar getirmesini ve gelecek günlerin geçmişten güzel olmasını gönülden diler, tüm hemşehrilerime selam ve sevgilerimi sunarım.”