Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, basın ziyaretleri kapsamında İhlas Haber Ajansı (İHA) Manisa temsilciliğini ziyaret etti.

Beraberinde Şehzadeler Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Bilal Demir ile birlikte İHA Manisa muhabirleri Önder Aydın ve Sadık Cangel’i ziyaret eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İHA’yı yakından takip ettiğini belirterek, “Basın bizler için önemli. Hem yerel hem ulusal anlamda basını yakinen takip ediyoruz. İHA oldukça güçlü ve etkili bir haber ajans. Bugün Manisa’daki basınımızın yeni yıllarını kutlamak için ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum ve yeni yılın hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

İHA Manisa Temsilcisi Önder Aydın da Şehzadeler Belediyesinin yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen güzel hizmetlere imza attığını kaydederek nazik ziyaretinden dolayı Başkan Çelik’e teşekkür etti.

Başkan Çelik ziyaretin sonunda İHA Manisa muhabirlerine belediye tarafından hazırlanan yeni yıl takvimi ve çikolata takdim ederek yeni yıllarını kutladı.