Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Memur Sen Konfederasyonu’na bağlı BEM-BİR-Sen, TOÇ-BİR-Sen ve Birlik Haber-Sen şube başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, BEM-BİR-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, TOÇ-BİR-Sen Manisa Şube Başkanı Erkan Mutlu, Birlik Haber-Sen Manisa Şube Başkanı Temel Çildaş ve sendika üyeleri ile Memur Sen Konfederasyonu hizmet binasında bir araya geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BEM-BİR-Sen Manisa Şube Başkanı Faruk Karaca, “Milletimiz ve devletimiz için sendikacılık yapma çabası içinde olan bir konfederasyonuz. Ülkemizin hassas zamanlarında lokomotif görevi gören bir sivil toplum örgütüyüz ve Türkiye’nin en büyük sendikasıyız. Rakip sendikacılar tarafımıza ‘sarı sendikacılık yapılıyor’ diye söylemlerde bulunuyorlar. Ülkemizi yıldızlaştıran mevcut siyasi iradenin doğru yapmış olduğu hizmetlerin her zaman arkasında olduğumuzu söylüyoruz. Ömer Faruk Çelik başkanımızı yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyoruz” dedi.

TOÇ-BİR-Sen Manisa Şube Başkanı Erkan Mutlu ise, “2007 yılında Manisa’da sendikacılığa başladık. 680 üyemiz var. 45 Nolu TOÇ-BİR SEN şubesinin seçimlerini yaptık. Güzel bir ekip kurduk. Tarım ve orman kısmında çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Manisa’da 1000 üyeye ulaşmayı hedefliyoruz. Başkanımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Birlik Haber-Sen Manisa Şube Başkanı Temel Çildaş da Başkan Çelik’i tebrik ederek şunları söyledi:

“Ömer Faruk Çelik başkanımızı ilkeli, tutarlı, ihtirasları, kaprisleri olmayan, çizgisini hiçbir zaman bozmayan, inandığı değerlere bağlı olan bir kişi olarak biliyor ve tanıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarını aynı çizgide sürdüreceğine hiç şüphemiz yoktur. Sendikamıza göstermiş olduğunuz ilgi ve değerden dolayı şükranlarımı sunuyorum.”

“SENDİKALARI ÖNEMSİYORUZ”

Sendikaları ve tüm sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Kongreler sonrasında hayırlı olsun temennilerimi iletmeye geldim. Sendikalarımız, sivil toplum kuruluşlarımız bizler için son derece önemli. Gelişmiş demokrasiler, sivil topluma önem veren yönetim anlayışlarıyla hakim olabilir. Bu anlamda da Türkiye’nin en büyük sivil toplum kuruluşu Memur Sen’i, konfederasyona bağlı olan sendika kollarını son derece önemsiyoruz. Birlikte yaşadığımız şehrin yönetiminde, sendika üyelerimizin fikirlerini önemsiyor, birer paydaş olarak görüyoruz. Memur Sen’in biz de ayrı bir yeri var. Kurulduğu günden bugüne kadar Türkiye’de haktan, adaletten, özgürlükten, demokrasiden yana bir duruş sergileyen sendikamızdır. Bundan sonra da aynı duruşu sergileyeceğine en ufak bir şüphemiz yok. Arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Hizmetlerinin, başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Biz de her zaman için yanlarında ve destekçileriyiz” diye konuştu.