Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, 2015 yılında Manisa’nın en büyük ilçesi olan Yunusemre’nin, toplu konut başta olmak üzere sosyal ve kültürel projelerle daha da büyüyeceğini söyledi.

Yunusemre Belediyesi’nin geçen 9 ayda kuruluş aşamasını başarılı bir şekilde tamamladığını hatırlatan Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi, sosyal ve kültürel projelerin yanı sıra çeşitli yatırımların da hayata geçirildiğini söyledi. 2014 yılının Nisan ayından bu yana gece gündüz demeden Yunusemre Belediyesi için çalıştıklarının ifade eden Çerçi, “Geçen 9 ayda yaptığımız her işte tek hedefimiz Yunusemre Belediyesi’ni herkesin belediyesi yapmaktı. Projelerimizde herkesi düşündük. Yunusemremizde yaşayan vatandaşlarımızla birebir temas kurduk. Onları sık sık ziyaret ettik, sorunlarını çözdük. Tüm ekip arkadaşlarımız, mesai mevhumu gözetmeksizin çalıştı. Çok şükür 9 ay gibi kısa bir süre içinde onlarca proje ile vatandaşlarımızı mutlu ettik. Hiç şüphesiz yapılan her fedakarlığını kamu vicdanında bir karşılığı vardır. Gördüğümüz takdir bizi daha çok çalışmaya sevk etmektedir. Bu gayretli çalışmalardan dolayı birim müdürlerimizi ve personelimizi yürekten kutluyorum.” dedi.

KONUT SIKINTISINA 2015’TE NEŞTER

2015 yılında TOKİ’yle birlikte gerçekleştirilecek olan toplu konut projesi başta olmak üzere birçok önemli yatırımı Yunusemre ilçesine kazandırmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Çerçi, “Yunusemre Belediyesi 2014 yılında katettiği mesafe ve gerçekleştirdiği projelerle belediyecilik anlayışını, vizyonunu ortaya koydu. Bu temel prensip doğrultusunda 2015 yılına çok iddialı hazırlanıyoruz. Öngörülerimiz, planlamalarımız hazır. Manisa’nın en önemli sorunu olan konut sıkıntısına yeni yılda neşter vuracağız. Bunun için TOKİ ile beraber önemli aşamaları geçtik. İnşallah Mayıs veya Haziran ayında konutlar için temel atmayı hedefliyoruz. Manisalılar bize inansın, güvensin. Onların güvenini boşa çıkarmayacağız” diye konuştu.

Şehir ilgilendiren yatırımlar, sosyal ve kültürel projelerle halkı kucaklamaya devam edeceklerini sözlerine ekleyen Başkan Çerçi, “Sıkıntısı olan her vatandaşımız yanı başında bizi görecek. Bugüne kadar bunun onlarca örneğini sergiledik. Yunusemre Belediyesi herkesin belediyesi olacak. Bu bağlamda 2015 yılının sağlıklı, huzur dolu, mutlu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Tüm vatandaşlarımıza sevgilerimi saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.