Yunusemre Belediyespor Başkanı Kılıç Kaya, mavi-beyazlı takım ile bir araya gelerek futbolculara ilk resmi maç öncesinde tatlı ikram ederek moral verdi.

1. Amatör Lig’de mücadele edecek olan Yunusemre Belediyespor, ilk maçında Akgün Spor ile karşılaşacak. Yunusemre Belediyespor Başkanı Kılıç Kaya, Belediyespor Yardımcısı Arif Alkan ve yönetim kurulu üyeleri, ilk maç öncesinde futbolcular ile bir araya geldi.

Yunsuemre Belediyespor sahasında gerçekleşen buluşmada futbolculara baklava ikramında bulunuldu. Futbolculara seslenen Kılıç Kaya, “Biz Yunusemre Beleidyespor olarak bir aileyiz. Sizlerde bu ailenin birer fertlerisiniz. Yunusemre Belediyespor’u sizler temsil edeceksiniz. Sporun yarışma ve sağlık boyutunun yanında topluma örnek boyutu da vardır. Spor yapan bir insan kötü alışkanlıklardan uzak durur. Böylece topluma örnek oluyorsunuz. Belediyemiz yeni kuruldu. Yeni kurulmuş bir belediye değil de yılların belediyesi gibi faaliyet gösteriyoruz. Bütün bu yaptıklarımız ve bundan sonra yapacaklarımız bu ailenin babası Dr. Mehmet Çerçi’nin desteğiyle, bize katkısı ile gidiyor. Bizim hedeflerimiz var. Çıtayı yükseltmek istiyoruz. Her şeyin ilk günleri sıkıntılı olur. Bu günleri sabırla aşan insanlar ne kadar mesafe kat ettiğini ileride görecektir. Bu günlerin kıymetini bilelim. Yarın daha iyi olacağız. İleride en iyi imkanlara sahip olacağınız gibi Manisaspor’un da hizmetine sunulacak büyük imkanlara kavuşulduğunu göreceksiniz. Bu örnekler dalga dalga yayılacak. Branşlarımız ve sporcu sayımız da artacaktır” dedi.

En kısa zamanda Yunusemre Belediyespor ile çıtayı yükseltip en iyi yerlere geleceklerini vurgulayan Yunusemre Belediyespor Yardımcısı Arif Alkan, “Hedefimiz Süper Amatör Lig ve ardından Bölgesel Amatör Lig’e çıkmaktır. Çok çalışıyoruz. En yakın zamanda yeni tesislerimiz ile iyi yerlerde olacağız. 3 yıl sonra Yunusemre Belediyespor oyuncuları için Kılıç Başkanımızın kapsını aşındıracaklar. Bundan eminiz” diye konuştu.