MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Manisa Ticaret Borsa Başkanı Sadık Özkasap’ı ziyaret etti.

Baştan Tekin ziyarette yaptığı açıklamada Ülkemizin ekonomik açıdan gelişmesinin önünde cari açığın bir engel olduğunu söyledi.

Cari açığın kapatılması için tarımın önemine vurgu yapan Tekin, “Manisa önemli bir tarım şehri. Manisa ovası ülkemizin önemli ovalarından. Büyükşehir olmamız ile birlikte sanayimiz de büyüyecek ve konut alanlarımız artacak. Bu büyüme gerçekleşirken tarım alanlarını öldürmememiz gerekir. Bununla beraber tarımı da daha verimli yapar hala gelmemiz gerekiyor. Katma değeri yüksek, organik tarım ürünleri yetiştirmemiz gerekiyor. Bu noktada hükümetimizin desteklerini önemsiyoruz. Hükümetimiz TKDK ve Tarım İl Müdürlükleri aracılığıyla hem tarım işletmelerine hem de çiftçilerimize destek sağlıyor. Hükümetin son zamanda yürürlüğe koyulan tarım arazilerinin bölünmemesi ile ilgili yasayı da olumlu karşılıyoruz” dedi.

Başkan Özkasap da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MÜSİAD Başkanı Abdullah Tekin ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.