Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi Yuntdağı bölgesindeki Yayla Mahallesi’nde Cuma namazını kıldıktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Camii cemaati ve mahalle sakinleri ile sohbet etme imkanı bulan Çerçi, sorunları dinledi.

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Cuma namazını Yayla Camii’nde kıldıktan sonra vatandaşlarla buluştu. Çerçi’ye Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, AK Parti İlçe Başkanı Engin Yüksel, meclis üyeleri de eşlik etti.

Çerçi ve beraberindekiler mahalleyi gezdikten sonra bir kahvede oturarak vatandaşlarla sohbet etti. Mahalle ziyaretinde herkes ile yakından ilgilenen Çerçi, sıkıntıları dinledi. Ardından Yayla Mahallesi Muhtarı Erdoğan Turak, Çerçi ve beraberindekileri yemekte ağırladı.

Yuntdağı bölgesinin kalkınması içim önemli çalışmaların olduğunu belirten Çerçi, “Yuntdağı, ilçemiz için çok önemli bir bölge. Belediye olarak Yuntdağı’nın kalkınması için sağlam adımlar atıyoruz. Yakın zamanda bölgede Antep fıstığı üretimini arttırmak amacıyla Yuntdağı muhtarlarına gezi düzenledik. Aynı zamanda TOKİ projemizin de ilçemize çok büyük bir katkısı olacak. Bir yandan çalışmalarımızı yürütürken diğer bir yandan da bölge halkını da unutmuyoruz. Vatandaşlarımızı ziyaret edip sıkıntılarını dinliyoruz” dedi.