Demirci İlçe Milli Müdürlüğü ve Demirci Belediyesi tarafından öğrenci, aile ve velilere yönelik düzenlenen seminere kişisel gelişim Uzmanı Oğuz Saygın konuşmacı olarak katıldı.

Program gündüz saatlerinde İlçe ilköğretim öğrencilerine yönelik “Hedef Belirleme ve Sonuca Alma” adlı seminerle başladı. Seminerde hedef belirlerken nelere dikkat edilmeli, hedefe ulaşmak için neler yapılması gerektiğine değinen Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın, öğrencilerin çoğunun kesinleşmiş bir hedefi olmadığını söyledi. Hedeflerinin ne olması gerektiğini ve o hedeflere ulaşmanın hangi aşamalardan geçtikten sonra ulaşabilmenin mümkün olduğunun metotlarını aktaran Kişisel Gelişim Uzmanı Oğuz Saygın, aynı gün akşam saat 20.00 da ilçe daire amirlerine, öğretmenlere ve velilere yönelik "Mutlu Aile Başarılı Çocuk’’ adlı seminerle devam etti.

Kişisel gelişim Uzmanı Oğuz Saygın seminerinde ise iletişim, Beden Dili, Çocuklara karşı davranış biçimleri ve Çocuklara karşı hareketler gibi birçok konuya değindi. Saygın’ın semineri anlatırken sahneye sürekli konuk alarak örnekler ve mizahlar ile konuyu anlatması ise katılımcıların eğlenceli vakit geçirmesini sağladı.