Memur-Sen bağlı Diyanet-Sen Manisa Şubesi’nin, 4. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Seçimlere tek listeyle katılan mevcut başkan Ahmet Özdemir, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Memur Sendikaları Konfederasyonu’na (Memur-Sen) bağlı Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Manisa Şubesi’nin 4. Olağan Genel Kurulu, öğretmenevi’nde gerçekleştirildi. Mevcut başkan Ahmet Özdemir, seçimlere tek listeyle girerken, oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi. Diyanet-Sen’in Manisa’da bin 592, Türkiye genelinde ise 73 bini geçen üyesiyle hizmet kolunda yetkili sendika olduğunu aktaran Özdemir, "Sendikalı dönem Diyanet için yeni bir dönem, Diyanet-Sen’in yetkili olduğu dönem de altın bir çağ oldu. Yetkiyle birlikte Diyanet-Sen kazanımlarına her yıl yenilerini ekleyerek yoluna devam etti. Zirveye çıkmak zordur, zirvede kalmak ise çıkmaktan daha zordur. Hedefimiz Manisa’da 2 bin üyeye ve Türkiye genelinde ise 100 bin üyeye ulaşmaktır” dedi. Diyanet-Sen’in sadece üyelerin değil, ülkesinin problemlerini de duyarlı olduğunun altını çizen Özdemir, şu ifadelere yer verdi: "Özellikle sendikal yapılar, toplumsal sorunlar karşısında her an öneriler, çözümler, yeni yollar üreten, vizyon ve misyonlarıyla ülkelerin geleceğini şekillendirecek ortak aklı iyi kullanan en dinamik örgütlenmelerdir. Diyanet-Sen olarak bizler daha çok millet, daha çok devlet anlayışını temsil ediyoruz."

Diyanet-Sen Manisa Şubesi’nde 4. Olağan Genel Kuruluna ise; AK Parti Manisa Milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi ve Selçuk Özdağ, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Engin Yüksel, Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Ramiz Şiyak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve üyeler katıldı.