Eğitim-Bir-Sen Manisa Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Emin Sofuoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilk defa görevlendirilen ve yeniden görevlendirilen okul müdürlerine ’Hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulundu.

Yeni görevlendirilen okul müdürlerinin eğitim-öğretime yeni bir soluk ve farklı bir bakış açısı getireceğini düşündüklerini belirten Sofuoğlu, “Okul müdürlüğüne yeniden ve yeni görevlendirilen tüm arkadaşlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. Manisa’mıza, Eğitim Camiasına ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Eğitim-Bir-Sen olarak önemli bir misyonları olduğuna dikkat çeken Sofuoğlu, “Bizi biz yapan değerlerimizi, bizi millet yapan değerlerimizi hayata geçirme misyonudur bu. Elbette hizmet kolumuzdaki çalışanların özlük haklarını savunacağız. Ama bizim görevimiz bununla bitmiyor. Bizim başka görevlerimiz de var. Devletimizin birliği ve milletimizin dirliğini daha da muhkemleştirmek bizim vazifemizdir. Bunu eğitimciler olarak biz gerçekleştirmek durumundayız. Bunun yanında medeniyet değerlerimizin yeniden ihyası ve yeniden inşasının sorumluluğu da bizim omuzlarımızdadır” şeklinde konuştu.

Yeni görevlendirilen okul müdürlerinin bu sorumluluğun bilincinde çalışmalarını sürdüreceğine inandığını dile getiren Sofuoğlu, “Kendilerine yapacakları hayırlı çalışmalarda her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.