Yunusemre Belediyesi, Manisa İl Özel İdaresi döneminde hangar olarak kullanılan binayı onararak yeni bir düzenleme ile nikah salonu olarak hizmete açtı. Nikah salonunu inceleyen Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “İleride daha güzel, Yunusemre’ye yakışır, çağdaş bir nikah salonu yapmış olacağız. Burası ise şirin bir nikah salonu oldu” dedi.

Yunusemre Belediyesi içerisinde oluşturulan yeni nikah salonu hizmete açıldı. Başkan Çerçi yeni nikah salonunda incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Daha önceden İl Özel İdaresi tarafından hangar olarak kullanılan binayı dizayn ederek nikah salonu yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, “Arkadaşlarımızın emeği sonucu orta çaplı bir nikah salonu oluşturuldu. En azından burasını yaklaşık 2 sene kullanacağız. İleride daha güzel, Yunusemre’ye yakışır, çağdaş bir nikah salonu yapmış olacağız. Burası ise şirin bir nikah salonu oldu. Vatandaşlarımızın hizmetine açtık. Salon nikahı yapacak vatandaşlarımız otopark gibi bir çok sorunu yaşamadan Yunusemre Belediyesi’ne ailece gelebilirler. Bu salonu Yunusemre’de oturan tüm genç çiftlerimizin hizmetine sunduk. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.