MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçe merkezinde Sofralar mevkiindeki mevcut sondajda yaşanan su azalmasından dolayı açılan yeni sondajdan içme suyu deposuna kadar olan alanda başlattığı bir kilometrelik terfi hattı döşeme çalışmasını tamamladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 17 ilçe merkezi ve mahallelerinde alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MASKİ, Gördes ilçe merkezi Sofralar mevkiindeki mevcut sondajda yaşanan su azalmasından dolayı açılan sondajdan 8 mahalleye içme suyu temin eden depoya kadar olan alanda başlattığı bir kilometrelik terfi hattı döşeme çalışmasını tamamladı. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışma Adnan Menderes, Uzunçam, Atatürk, 5 Eylül, Nakıpağa, Divan, Cuma ve Hüseynibaba mahallelerini kapsıyor.

Uzunçam Mahalle Muhtarı Kazım Okçul, “MASKİ yetkilileri bizim sorunlarımıza ve sıkıntılarımıza hemen çare buluyorlar. Bir dediğimizi iki etmiyorlar. Birlik beraberlik içinde çalışıyoruz. İçme suyu terfi hattımızın da çalışmasını bitirdiler. Her geçen gün yeni bir hizmetle karşılaşıyoruz. Halbuki ilçemiz ve mahallemiz merkeze çok uzak olmasına rağmen hizmette sınır tanımıyorlar. Bizler Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ’nin çalışmalarından çok memnunuz. Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a teşekkür ediyor, onları mahallemizde ağırlamak istiyoruz” dedi.

Adnan Menderes Mahalle Muhtarı Seyyide Cenki, “Merkez mahallelerinde yapılan çalışmalar arasında bizim mahallemizde var. İçme suyu terfi hattımız yenilendi. MASKİ’den isteklerimiz hiçbir zaman geri çevrilmedi. İlçemize ve mahallemize kazandırılan hizmetlerden oldukça memnunuz. Bu hizmetler artıkça bizler daha çok gururlanıyoruz. Mahallemizde yaşayan vatandaşımıza karşı boynumuz bükük kalmıyoruz. Bizlere bu güveni ve gururu yaşattıkları için Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.