Manisa İlme ve Öğrenicilere Yardım Derneği bünyesinde bulunan ve yaklaşık 100 öğrencinin eğitim gördüğü Fatih Öğrenci Yurdu yararına, yurt bahçesinde kermes açıldı. Kermeste elde edilecek gelir ise yurtta kalan öğrenciler için kullanılacak.

14 Aralık tarihine kadar açık kalacak olan kermesten elde edilecek gelir öğrenciler için kullanılacak. Kermeste, üzerinde Fatih Öğrenci Yurdu’nun fotoğrafının yer aldığı pasta açık artırmayla satışa çıktı. Hayırsever bir vatandaş, öğrenciler için pastayı satın alırken, kermeste zeytin, zeytinyağı, yaprak sarması, aşure, gözleme, döner, tarhana, köy ekmeği, yaş pastalar, el emeği göz nuru çeyizler yer alıyor.

Fatih Öğrenci Yurdu Sorumlusu Ahmet Gencay, yurt bünyesinde 100 öğrenciye eğitim verdiklerini belirterek, “Öğrencilerimize daha fazla destek olmak için bu kermesi düzenlemeye karar verdik. Kermesimiz 14 Aralık’a kadar açık kalacak. Kermesimizde gıdadan tutun çeyizlik ürünlere kadar birçok ürün yer alıyor. Vatandaşlarımızı kermesten yapacakları alışverişlerle çocukların yetişmesine katkıda bulunmalarını istiyoruz” dedi.