Prof. Dr. Kemal Çelebi’nin Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Rektörlüğü’ne atanmasının ardından, Kırkağaç Meslek Yüksek Okulu’nda (MYO) da kan değişikliğine gidildi. 4 yıl önce görevi Nurullah Sinan Köksal’a devreden Hakan Aracı, tekrar CBÜ Kırkağaç MYO Müdürlüğü’ne atandı.

Kırkağaç Meslek Yüksek Okulun da devir teslim töreni yapıldı. Okulun yeni yerine taşınmasında ve özellikle öğrenci sayısının 200’den 900’e yükselmesinde önemli rol oynayan Hakan Aracı yeniden görevinin başına dönerken, 47 aydır okul müdürü olarak görev yapan Nurullah Sinan Köksal ise bundan sonraki görevine Manisa CBÜ’de devam edecek.

Düzenlenen törende konuşan yeni müdür Hakan Aracı “Okulumuzu daha iyi yerlere getireceğiz. Tabi bu sadece benim çalışmam değil. Tüm arkadaşlarımızla birlikte olacak. ’Bir elin nesi var, iki elin sesi var’ demişler. Güç birliği yaparsak her şeyi başarırız. Okulumuzu daha iyi yerlere getirmeliyiz. Okulumuz ne kadar kalkınırsa, Kırkağaç’ta o kadar kalkınır. Ben hepinize hoşbulduk diyorum, hepimiz birlikle, beraberlikle ve vefa duygularıyla hareket etmeliyiz. Herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Nurullah Sinan Köksal ise "Hepinizi son kez selamlıyorum. 4 yıl önce ilk kez müdür olarak geldiğim ve hiç bilmediğim Kırkağaç’ta hizmet ettim. Ben bana düşen görevi yapmaya çalıştım. Güzel bir bina bırakmışlardı. Ama sadece bina değil önemli olan içindeki eğitim kalitesiydi. Biz o adımları atmaya çalıştık. Rektörümüz istifa etmem gerektiğini söyledi. Bende istifa dilekçemi yazdım. Hayırlısı olsun. Hakan hocama başarılar diliyorum" diye konuştu.

Hakan Aracı daha sonra hizmetlerinden dolayı Köksal’a çiçek takdim etti.