Diyanet-Sen Kula İlçe Temsilciliği üyeleri, sendika tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldiler.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen pikniğe, Kula İlçe Müftüsü Talat Özmet, Diyanet-Sen Manisa İl Başkanı Ahmet Özdemir, Memur-Sen ve Diyanet Sen Kula İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez ve Diyanet-Sen sendikası üyesi 60 kişi katıldı.

Düzenlenen etkinlik ile ilgili konuşan Memur-Sen ve Diyanet Sen Kula İlçe Başkanı Ali Osman Sönmez; ”Her yıl düzenli olarak üyelerimizin kaynaşması, yeni üyelerimizin tanışması ve aramızdan rahmete göçmüş üye ve yakınları adına mevlit okuttuğumuz bu etkinliğimizi bu sene Cami ve Din Görevlileri Haftası’na rast getirerek, etkinliğimize bir anlam daha yüklemek istedik. Sendika olarak aile olduğumuzu sergilemek adına da üyelerimizi eşleri ile, çocukları ile davet ettik. Bu sayede sadece üyelerimiz değil eşleri ve çocukları da tanışmış, kaynaşmış oluyor. Bu geleneği inşallah ileri ki senelerde de sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Ardında konuşan Diyanet-Sen Manisa İl Başkanı Ahmet Özdemir;” Sendikamızın Kula Şubesi bu güzel etkinliği her yıl geleneksel olarak düzenliyor. Bizde zaman buldukça katılmaya çalışıyoruz. Bu sene özellikle Cami ve Din Görevlileri Haftasına rast getirilmiş olması ise büyük bir incelik. Bu anlamda sendika başkanımız başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Sendika üyelerinin Cami ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlayarak söze başlayan Kula İlçe Müftüsü Talat Özmen ise; ’’Böyle bir etkinlik düzenleyerek bizleri burada din görevlilerimiz ve aileleriyle buluşturan Diyanet-Sen Kula Temsilciliğimize teşekkür ederim. İnşallah bu etkinlik hayırlara vesile olur” diye konuştu.

Konuşmaların ardından hayatını kaybeden üyeler ve üye yakınları adına mevlit okunurken, tüm katılımcılara sendika tarafından gözleme ve ayran ikram edildi.