Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Laleli Mahallesi ile ilgili çok büyük hedefler olduğunu belirterek, “Yunusemre’yi büyük bir ilçe yapacaksak Laleli Mahallesi bu ilçenin en önemli merkezi olması gerekiyor” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Laleli Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlar ile kahvaltıda buluştu. Başkan Çerçi’ye Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak, meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.

Düzenlenen programda Laleli Mahallesi Muhtarı Bedriye Yıldız Pehlivan ve esnaflar sorunları dile getirdi. Sıkıntıları dinleyen Çerçi, kahvaltının ardından sorunları yerinde inceledi.

Laleli Mahallesi’nde bir ticaret merkezinin olduğunu belirten Laleli Mahallesi Muhtarı Bedriye Yıldız Pehlivan, “Fakat ne yazık ki ticaret merkezi havasına giremedi. Bazı eksikliklerimiz var. Özellikle buranın reklamı, ışıklandırılması gibi bir çok sıkıntımız var. Biz buranın canlandırılması için projeler ürettik. Bu alanı sevgi yoluna çevirmek istiyoruz. Yeni bir düzenleme yapılmasını istiyoruz. Mahallemizde bir alan var, oraya da gece pazarı yapılmasını istiyoruz. En azından insanlar eksikliklerini bu pazardan tamamlayabilirler. Böylece burası canlanacak. Kavşaklarda göstergeler istiyoruz. Yol ile ilgili sıkıntılarımız var. Sorunlar çözülürse esnafımızda daha verimli çalışacak” diye konuştu.

“MODERN BİR İLÇE OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Sık sık düzenlenen kahvaltılarda esnaflarla bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Toplantı ve kahvaltılarda müdür arkadaşlarımız ile birlikte mahallenin sorunlarını yerinde görmüş oluyoruz. Laleli Mahallesi’ni çok iyi biliyoruz. Laleli Mahallesi ile ilgili çok büyük hedeflerimiz var. Yunusemre’yi büyük bir ilçe yapacaksak Laleli Mahallesi bu ilçenin en önemli merkezi olması gerekiyor. Onun etrafında diğer mahalleri geliştirmemiz gerekiyor. Bununla ilgili çalışmalarımızı yürütüyoruz. Muhtarımız buraları daha hareketli hale gelmesini istiyor. Pek çok insan burada çarşı olduğunu bilmiyor. Çarşıyı hareketlendirmenin şartları var. İstekleri fikirleri değerlendireceğiz. Biz her zaman esnafımızın ve vatandaşımızın yanındayız. Bu ilçeyi kalkındırmak ve refah düzeyini yukarı çıkarmak için çalışıyoruz. Modern bir ilçe oluşturmak için çalışıyoruz. İnşallah başarılı olacağız. Bu hedef doğrultusunda müdürlerimiz çok çalışıyor” dedi.