Manisa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evlerinde kalan çocuklarla birlikte kaynaşmayı sağlamak amacıyla dostluk maçı gerçekleştirdi.

Manisa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları, bir yandan basın buluşması kapsamında bir araya geliyor, bir yandan da sosyal sorumluluk kapsamında çalışmalar gerçekleştiriyor. Basın mensupları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evlerinde kalan çocuklarla birlikte kaynaşmayı sağlamak amacıyla dostluk maçı gerçekleştirdi. Basın mensuplarından Olay Gazetesi Muhabirleri Ersan Erdoğan ve Eren Ekinci, Hayat Gazetesi Muhabiri Barış Can Coşkun, Yarın Gazetesi Muhabirleri Ferdi Uzun ve Hasan Gözcü, Hür Işık Gazetesi Muhabiri Özcan Özkan, Manisa TV muhabiri Cemil Seval maçta yer aldı. Zaman Gazetesi Manisa Muhabiri Mustafa Kuşen ve Manşet Gazetesi Muhabiri Cüneyt Hasçelik de bu güzel etkinlikte hazır bulundu. Dostluk ve kardeşliğin ön plana çıktığı maçta iki takımda yenişemedi. Manisa basının gollerini Ersan Erdoğan’ın attığı maç 4-4 berabere gitti.

Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, “Burada bulunan çocuklarla birlik ve beraberliği sağlamak, kaynaşmayı artırmak amacıyla basın mensuplarından böyle bir davet geldi. Çocukların basın mensuplarının buluşması çok güzel. Çocuklarımızla birlikte vakit geçirmeleri açısından bu etkinliği önemsiyorum. Basında bazen çocuklarımızla ilgili olumsuz haberler çıkabiliyor. İşte bu çocuklarımızın diğer çocuklardan farkı olmadığını, sadece çocuk olduklarını burada daha iyi görüyorlar. Organizasyonu sağlayan Ersan Erdoğan’a ve maça gelen basın mensuplarına teşekkür ediyorum” diye konuştu. Manisa basını takım kaptanı Ersan Erdoğan ise, “Böyle bir organizasyonda kapılarını açan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan’a teşekkür ederim” dedi.