Manisa Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Abidin Yatkın ve dernek üyeleri Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret ederek plaket takdim ettiler.

Manisa Lisesi Mezunları Derneği 29 Kasım Cumartesi akşamı geleneksel mezunlar gecesi düzenleyecek. Dernek Başkanı Abidin Yatkın ve yönetim kurulu üyeleri, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi’yi makamında ziyaret ettiler.

Manisa Lisesi’nden mezun olan Belediye Başkan Yardımcısı Ramis Şiyak ile İmar ve Şehircilik Müdürü Saniye Altay’ın hazır bulunduğu ziyarette öğrencilik yılları konuşuldu, anılar tazelendi.

Derneğin faaliyetleri hakkında bilgi veren Abidin Yatkın, 18 Mart 2014’te kurulan derneğin amacının Manisa Lisesi mezunlarını bir çatı altında toplamak, Manisa Lisesi mezunları arasında birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi. Yatkın, Cumartesi günü yapılacak olan geleneksel mezunlar gecesine Başkan Çerçi’yi davet etti. Ziyarette Çerçi’ye bir de plaket takdim edildi.

Birçok önemli ismin Manisa Lisesi’nden mezun olduğunu hatırlatan Başkan Mehmet Çerçi, lisenin eksiklerinin giderilmesinde derneğin çok faydalı işler yapacağını inandığını dile getirdi. Derneğe destek olacağını ifade eden Çerçi, ziyaretten dolayı dernek üyelerine teşekkür etti.