Manisa Selendi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğretmenleri İspanya’da kursa katıldı.

Euones şirketleri tarafından hazırlanan ve İspanya’nın Malaga şehrinde gerçekleştirilmiş olan kurslara Müdür Başyardımcısı ve Fatih Projesi Eğitmeni Ertuğ Gözaydın ile öğretmenler Bahar Güner, Ömür Kutlu, İlker Arslan katıldı.

Selendi Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğretmenleri uluslararası projelerin nasıl yapıldığı ve geçen sene Fatih Projesi kapsamında okullara dağıtılan tabletlerin nasıl kullanılabilecekleri üzerine eğitim aldı.

Müdür Başyardımcısı ve Fatih Projesi Eğitmeni Ertuğ Gözaydın proje ile kültürel bir köprü oluşturulacağını belirterek, "Okulumuz için kültürel bir köprü oluşturup, gelecekte yapılacak projeler için de bir kapı açmıştır. Eğitime giden öğretmenlerimiz mevcut olan sorunların çözümü odaklı ve araştırmacı ruhu destekleyen projeleri yazma ve geliştirme, derslerde proje bazlı öğrenme yöntemlerini uygulama, video-konferans iletişim yöntemini kullanarak, daha teknolojik, daha enternasyonel ve daha kültürler arası etkileşimi sağlayıcı bir öğrenme ortamı sağlayabileceklerdir" dedi.