Memur Sen Manisa İl Temsilciliği tarafından Memur Sen Konfederasyonuna bağlı sendika üyelerine özel indirimli Umre programı düzenlenecek.

Memur Sen Manisa İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Manisa Şube Başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu sendika binasında yaptığı açıklamada, “Memur-Sen’e bağlı 11 iş koluyla birlikte bir yandan üyelerimizin özlük ve özgürlük mücadelesinde yanında yer alırken, diğer yandan ülkenin demokratikleşmesi anlamında inisiyatif almış bir sivil toplum kuruluşu ve Türkiye’nin en büyük konfederasyonu ve sendikası olan Memur-Sen bir yandan akademik çalışmalarla üyelerinin bireysel kariyerlerini düşünüp onlara hizmet verirken, bir yandan da sosyal sendikacılık anlayışı gereği üyelerimize çeşitli organizasyon ve faaliyetlerle hizmet sunmaktayız. Memur-Sen olarak sadece Memur Sen üyelerine çok özel ve uygun fiyatlarla kutsal topraklara gitmesi için geçen yıl olduğu gibi bu yılda umre ziyareti düzenliyoruz” dedi.

Daha önce düzenledikleri umre ziyareti programlarından edindikleri tecrübeyle bu sene verecekleri hizmetin daha kaliteli olması için çalıştıklarını anlatan Sofuoğlu, “Programları yönüyle daha kapsamlı olması ve hizmet alanlarının daha seçkin mekânlar olması konusunda gereken hassasiyet gösterilerek üyelerimizin memnuniyeti en üst düzeyde tutulmaya gayret edilmiştir. Bu alanda hizmet veren tecrübeli birçok turizm şirketiyle ön görüşmeler yapılmış, alınan teklifler sonucu olarak hizmet kalitesi ve ücret uygunluğu yönüyle Sor Turizm Şirketi’yle bir protokol imzaladık” diye konuştu.

Yarıyıl tatilinde düzenlenecek 14 günlük Umre ziyaretinde üyelerine birden çok seçenek sunacaklarını kaydeden Sofuoğlu detaylı bilgilerin sendikanın web sitesinden öğrenilebileceğini kaydetti. Organizasyonu Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen Eğitim ve Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Aziz Bulut vasıtasıyla koordine edileceğini de sözlerine ekleyen Sofuoğlu tüm Memur Sen üyelerine Umre ziyaretini tavsiye etti.