MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin ve Üyeleri resmi kurum ziyaretleri kapsamında Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman ve Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt’u ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin ve üyeleri ilk ziyaretlerini Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman’a gerçekleştirdi.

Gençlerin sağlıklı ve iyi bir şekilde yetişmesi noktasında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne büyük iş düştüğünü belirten Başkan Tekin, “Bizler işadamları derneğiyiz. Tüm kurumlarla işbirliğini önemsediğimiz gibi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de bizim için ayrı bir önem taşıyor. Gençlerimizin sağlıklı ve iyi bir şekilde yetişebilmeleri için gerçekten sporun önemli bir yeri var. Müdürümüze tekrar hayırlı olsun diyorum. Görevinde de başarılar diliyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde şubemizle birlikte ortak çalışmalar ve buluşmalar olur umuduyla tekrar hayırlı olsun diyorum” dedi.

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Savaş Duman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “MÜSİAD üyelerinin içinde sporla iç içe olan sürekli görüştüğümüz ağabeylerimiz ve kardeşlerimiz var. Onlarla zaman zaman sporla ilgili konuşuyoruz. Onlarla görüşmelerimiz oluyor. Yeni Türkiye ile birlikte bizde yeni Spor İl Müdürlüğü vizyonuyla STK’lar olsun sizler gibi derneklerimizle olumlu işbirlikleri yapacağız. Önümüzdeki günlerde MÜSİAD temsilcileri de arzu ederse bir Cumartesi kahvaltısını Kırkağaç’taki izcilik kampımızda düzenleyip hem buranın bir tanıtımını hem de sizlerin orasını görmesi açısından bir etkinlik düzenleyebiliriz. Orada hem sportif faaliyetlerimizi de görmüş olursunuz” diyerek ziyaret için teşekkür etti.

HAFSA SULTAN HASTANESİNİN YENİ BAŞHEKİMİNE ZİYARET

Başkan Tekin ve MÜSİAD üyelerinin ikinci ziyaretlerini ise geçtiğimiz hafta Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesine başhekim olarak atanan Prof. Dr. Emin Kurt’a oldu.

MÜSİAD Başkanı Abdullah Tekin, hastanenin şimdiye kadar merkez ve ilçelerdeki insanlara sağlık noktasında iyi hizmetler verdiğini belirterek, “Başhekimimiz Emin Kurt hocamızla birlikte bu kaliteli hizmetlerin daha da artarak devam edeceğine ve daha kaliteli hizmet sunacağına inanıyorum” dedi.

Doktorluk mesleğinin çok önemli bir görev olduğunu ve maddi yönünden ziyade manevi yönünün daha ağır bastığına dikkat çeken Başkan Tekin, ‘Bir insan hayatını kurtaran dünyadaki bütün inanları kurtarmış gibidir’ hadisi şerifine atıfta bulunarak, “Bu bilinçle insan odaklı hizmet anlayışıyla Manisalılara hizmetlerinizi en üst seviyede tutacağınıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Başhekim Kurt da ziyaret için MÜSİAD Başkanı Tekin ve üyelerine teşekkür etti.