Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şubesi ile Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında ilk seminer gerçekleştirildi.

Protokol kapsamında MÜSİAD Manisa Şubesinde Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğünce MÜSİAD üyelerine ‘Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması’ konulu seminer verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, “Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile MÜSİAD Manisa Şubemiz arasında yaptığımız protokol çerçevesinde şubemizde ilk seminerimizi gerçekleştirdik. ’Aile Şirketlerinin Kurumsallaşması’ konulu semineri, bu konuda uzman Av. Mehmet Gültekin verdi. Üyelerimizin yoğun ilgi gösterdiği seminerimiz verimli geçti. Bu vesileyle başta üniversitemizin Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile şubemiz arasındaki koordinasyonu sağlayan üyelerimizden Çetin Güngör ağabeyime sonra da Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Vedat Bal Hocamıza ve semineri veren Av. Mehmet Gültekin’e şahsım ve üyelerim adına teşekkür ederim” dedi.

Programın sonunda MÜSİAD Başkanı Abdullah Tekin günün anısına seminerde katkısı bulunanlara plaket takdim etti.