Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu’nda devir teslim yapıldı. Mevcut müdür Doç. Dr. Mehmet Karabacak yerini Prof. Dr. Kenan Yalınız’a bıraktı.

Celal Bayar’da yaşanan rektör ve kadro değişimi nedeniyle görevinden ayrılarak yeni yönetimin önünü açmak adına ayrıldığını belirten Mehmet Karabacak, 1 yıldır Turgutlu Meslek Yüksekokulu’nun müdürlüğünü yapıyordu. Daha önce Turgutlu Meslek Yüksekokulu’nda görev yapan Prof. Dr. Kenan Yalınız, Karabacak’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Doç.Dr. Mehmet Karabacak, Yalınız’a görevinde başarılar dileyerek, "Biz Celal Bayar Üniversitesi olarak bir aileyiz, Kenan hocam daha burada çalışmış bir isim. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. Bende Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesindeki görevime geri döneceğim. 1 yılda burada iyi işler ortaya çıkarmaya çalıştık ve mesai harcadığımız herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Bu tarz hizmetlerin bir bayrak yarışı olduğunu belirten Turgutlu Meslek Yüksekokulu’nun yeni müdürü Prof.Dr. Kenan Yalınız ise şöyle konuştu: "Herşeyden önce Mehmet hocama çok teşekkür ediyorum. Kendisinin de bizlere çok emeği geçti, o sebepten dolayı kendisine tekrardan teşekkür ediyorum. Bu bir ayrılık değil, yine Celal Bayar Üniversitesi ailesinin çatısı altındayız. Okulumuzun oldukça iyi bir kadrosu var, bundan sonraki hedefimiz ise okulumuzdaki eğitimin niteliğini arttırmak ve üniversite-sanayi iş birliğini öne çıkarmak olacaktır. Bu bir hizmet yarışıdır ve bizde daha önceki dönemlerde verilecek hizmeti arttırarak öğrencilerimize, devletimize faydalı olmak için çaba sarf edeceğiz."