Manisa’da doğum ve düğün fotoğrafçılığı yapan Hilmi Özyılmaz, kendi oğlunun doğumunu çekerek bir ilke imza attı.

Geçimlerini son dönemlerin moda mesleği olan düğün ve doğum fotoğrafçılığı yaparak sağlayan Remziye-Hilmi Özyılmaz çifti bir ilke imza attı. Özel bir hastanede gerçekleşen doğumla nur topu gibi bir erkek çocuk dünyaya getiren doğum fotoğrafçısı Remziye Özyılmaz’ın doğum fotoğraflarını kendisi gibi fotoğrafçı olan eşi Hilmi Özyılmaz çekti. Bebeklerinin ismini Tunahan koyan baba Hilmi Özyılmaz oğlunun doğumunu kare kare görüntüleyerek o anları ölümsüzleştirdi.

Oğlunun doğum fotoğraflarını çeken baba Hilmi Özyılmaz, "Eşimin hamile kaldığı gün bebeğimizin doğum çekimini yapmak istemiştim. Konuyu önce eşime sonra hastane yetkililerine danıştım. Olumlu yanıt alınca da gün saymaya başladım" dedi.

Bu güne kadar bir çok düğün ve doğum çekimi yaptığını belirten Baba Özyılmaz, "En farklısı buydu. Doğum sırasında elim ayağım titredi. Allah’ımıza şükürler olsun yavrumuzu sağ salim kucağımıza aldık Baba olmak harika bir duyguymuş. Oğlumuz Allah’ın en güzel hediyesi bize. Başta bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan ailemize, 9 ay boyunca gece gündüz demeden bizimle itinayla ilgilenen doktorumuz Uğur Sözen’e, ameliyathane ekiplerinden Dilek Özcan Vatansever, Şenay ablamız, Ecem Sara, Pelin Çopur, Cansu Karakaş, tüm ameliyathane ekibi ve Grand Medical personeline ve tabi ki her zaman yanımızda olan can arkadaşımız Fatma ve Mert Akan ile ailesine ve iyi dilekleriyle ve dualarını eksik etmeyen herkese sonsuz teşekkür ederiz. Allah bu güzel duyguyu ve hayırlı evlatlar nasip etsin" şeklinde konuştu.