Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Çağatay Uluçay İlköğretim Okulu Öğrenci Başkanı Eren Koç’un Manisa İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’dan istediği spor malzemeleri ve satranç takımları okulda düzenlenen bir törenle dağıtıldı.

Çağatay Uluçay İlköğretim Okulunun Öğrenci Başkanı olan Eren Koç’un istediği spor malzemelerinin ve satranç takımlarının dağıtımı için düzenlenen törene AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, İl Gençlik ve Spor Müdürü Savaş Duman katıldı.

Okul Müdürü Yaşar İzgüt’ün odasında kısa bir sohbetin ardından öğrencilerle buluşan ziyaretçiler, öğrencilerden büyük ilgi gördü. Konuşmaların ardından okuldaki öğrencilere spor malzemeleri ve satranç takımları dağıtıldı.

Okul Öğrenci Başkanı Eren Koç’un okuldaki spor malzemelerinin ve satranç takımlarının eksik olduğunu ve kendilerinden bu konuda yardım talep ettiğini kaydeden Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Savaş Duman, öğrencileri mutlu ettikleri için kendilerinin de mutlu olduğunu ifade etti.

Hem AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ’ı hem de Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Savaş Duman’ı makamlarında ziyaret ederek okuldaki eksikliklerinin giderilmesini talep eden Okul Öğrenci Başkanı Eren Koç ise, okuluna yeni spor malzemeleri ve satranç takımlarına kavuşturmuş olmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek, hem Milletvekili Selçuk Özdağ’a hem de Gençlik ve Spor İl Müdürü Savaş Duman’a teşekkür etti.