Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, "Çanakkale Savaşlarının 100. Yılı" kapsamında ulusal düzeyde karma bir sergi düzenleneceğini bildirdi.

Salihli Belediye, "Çanakkale Savaşlarının 100. Yılı" kapsamında bir resim sergisi düzenliyor. Belediye Başkanı Zeki Kayda, sergiye ilişkin, Çanakkale Savaşlarının önemine dikkat çekmek, milli şuurun oluşmasına katkı sağlamak adına Salihli Belediyesi olarak "Karma Resim Sergisi" organize ettiklerini belirtti. Kayda, "Salihlimizde sanata ve sanatçıya değer veren bir anlayışla yola çıkan belediyemiz sanatsal ve kültürel birçok etkinlik düzenlemiştir. Bu etkinliklere bir yenisini daha ekleyerek 2015 yılında 100. Yılını yaşayacağımız, metrekareye 6 bin merminin düştüğü, yaşlısından gencine fedakar insanlarımızın ülkemiz için gözünü kırpmadan şehit düştüğü, Çanakkale Savaşının önemine dikkat çekmek, milli şuurun oluşmasına katkı sağlamak adına Salihli Belediyesi olarak ulusal düzeyde Karma Resim Sergisi organize etmiş bulunmaktayız. Bu serginin organizasyonunu sağlayan Serkan Demir’e teşekkür ederim" dedi.

Resim sergisi ile ilgili katılım şartları ve sergi takvimiyle ilgili bilgilere ise, Salihli Belediyesi’nin www.salihli.bel.tr internet adresindeki güncel duyurular bölümünden ulaşılabilineceği öğrenildi.