Şehzadeler Belediyesi Yeniköy Mahallesi, Selanik Sokak’ta yol yenileme çalışması başlatarak, 200 metre uzunluğundaki yola bin 200 metrekare kilitli parke taşı döşedi.

Vatandaşların talebi üzerine Yeniköy Mahallesi, Selanik Sokak’ta başlatılan yol yenileme çalışması tamamlandı. Kamyonların sıklıkla geçtiği yolda tahribata uğrayan kilitli parke taşları sökülerek, yerine yenileri döşendi. Şehzadeler Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında 200 metrelik yola bin 200 metrekare kilitli parke taşı döşendiğini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, vatandaşların sorunlara anında çözüm ürettiklerini söyledi. Başkan Çelik, “Yeniköy Mahallemizde yaptığımız inceleme gezisi sırasında bazı sokaklarda yolların bozuk olduğunu gördük. Vatandaşlarımız ve mahalle muhtarımız özellikle Selanik Sokak’ta yol yenileme çalışması yapılmasını istedi. Sokağa döşenen kilitli parke taşların kamyonların sıklıkla geçmesi nedeniyle tahrip olduğunu gördük. Tabi bu yolun sağında ve solunda evler de mevcut. Yolun bozuk olması su birikintileri ve çamura neden oluyordu. Belediye ekiplerimiz gerekli incelemeleri yaptı. 200 metrelik yola bin 200 metrekare kilitli parke taşı döşedik ve yolumuzu yeniledik. Şehzadeler Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi değerlendirip çözümünü sağlayacağız. Şehzadeler’i, Şehzadeler’de yaşayan vatandaşlarla birlikte yöneteceğiz. Bu nedenle vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi ve öneriyi önemsiyoruz. Bugüne kadar böyle yaptık, bundan sonra da yapacağımız hizmetlerde vatandaşlarımızın görüşlerine başvuracağız.” dedi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ÇELİK’E TEŞEKKÜR

Mahallenin yol sorununa en kısa sürede çözüm üretildiğine dikkat çeken Yeniköy Mahalle Muhtarı Levent Bulut ise “Selanik Sokaktan geçen yol kamyonların en çok kullandığı yol. Bu nedenle fazlasıyla tahrip olmuştu. Durumu Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e ilettik, en kısa süre içerisinde ekiplerini buraya yönlendirerek çalışmaları başlattı. 20 gün gibi kısa bir sürede, su birikintileri nedeni ile çamur deryasına dönen yolumuz baştan sona kilitli parke taş ile döşenerek, yenilendi. Başkanımıza ve ekibine şahsım ve mahalle halkım adına teşekkür ediyorum. Hizmetlerinde başarılarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

Mahalle sakinleri de Başkan Çelik’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.