Manisa Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu ve yönetimi Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu. Engellilere pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Engellilerimizin, engelsiz bir şekilde rahat ve huzur içerisinde yaşayabilmeleri için elimizden gelen bütün gayreti sarfedeceğiz” dedi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Otizm Derneği Başkanı Saadet Şeranoğlu ve yönetimini makamında ağırladı. Başkan Çelik’e engelliler adına teşekkür ederek sözlerine başlayan Dernek Başkanı Şeranoğlu, “Başkanımıza görevinde başarılar dilemek ve engellilerle ilgili yapacağı projelerde değerlendirmesi amacıyla fikirlerimizi iletmek istedik. Bizi kırmayıp kabul ettiği için aileler adına teşekkür ediyoruz. Göreve gelir gelmez engellilerin istihdamına yönelik hazırlanan proje de engelliler adına bizi sevindirdi. Bunun için de ayrıca teşekkür ediyorum. Umarım ilerde hep birlikte daha güzel çalışmalara imza atarız” dedi.

Engelliler adına çok güzel projeler hazırladıklarını belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, sivil toplum örgütlerinin de katkılarını beklediklerini söyledi. Dernek yönetimini toplumu bilinçlendirme adına yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik eden Başkan Çelik şunları söyledi:

“Başkanımız Saadet Hanım ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyesi olarak hizmetlerimizde engellilerimize pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Sosyal belediyeciliğin gereğini sivil toplum kuruluşlarımızın da bizi yönlendirmesiyle, onların da desteğiyle yerine getirmeye çalışıyoruz. Yeni kurulan bir belediye olmamıza rağmen engelliler adına bir takım çalışmalar yaptık. Engellilerimizin de engelsiz bir şekilde rahat ve huzur içerisinde yaşayabilmeleri için elimizden gelen bütün gayreti sarfedeceğiz. Bugüne kadar yaptığınız katkılarınız için de yürekten teşekkür ediyorum. Toplum adın, engelliler ve bilinçlenme adına büyük katkılarınız var bunun için teşekkür ediyorum.”