Manisa’nın Şehzadeler İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyetinde 2015 yılında görev yapacak sivil toplum temsilcisi seçiminin 25 Aralık’ta gerçekleştirileceği bildirildi.

Şehzadeler Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, “3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanununun 7. maddesi uyarınca, 2015 yılı faaliyet dönemi için Şehzadeler İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde görev alacak, bu Kanunda belirtilen amaçlara yönelik faaliyette bulunan ve İl Dernekler Müdürlüğünce belirlenip Şehzadeler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına bildirilen sivil toplum kuruluşları yöneticilerinin kendi aralarından seçecekleri bir temsilcinin seçimi yapılacak” denildi.

Yapılan açıklamada ayrıca, seçime katılacak sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri veya yönetim kurulu tarafından yetkilendirilmiş yönetim kurulu üyesinin belgelerini ibraz ederek 25 Aralık Perşembe günü saat 14.00’de Şehzadeler Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda yapılacak toplantıya katılmaları gerektiği kaydedildi.