Geçtiğimiz günlerde elektronik posta ile gelen bir talebi değerlendiren Şehzadeler Belediyesi ekipleri Kuşlubahçe 4207 sokakta kazı çalışmaları nedeniyle çamura dönen yolu mıcırla kaplayarak sorunu hızlı bir şekilde çözüme kavuşturdu.

Geçtiğimiz günlerde Şehzadeler Belediyesine elektronik posta ile gelen bir şikâyeti değerlendiren Belediye ekipleri Kuşlubahçe mahallesinde alt yapı çalışması nedeni ile kazılan yolda, yağmur sebebi ile oluşan çamur ve su birikintisinin önüne geçmek amacı ile yola mıcır dökerek vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarını sağladı. Gelen her türlü talebi en kısa sürede değerlendirmeye özen gösterdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Şehzadeler Belediyesi olarak vatandaşlardan gelen her türlü talebi ekiplerimiz ile en kısa sürede değerlendirip çözülmesi için çalışmalar yapıyoruz. 8 Aralık tarihinde belediyemize sosyal medya üzerinden talebini iletmiş olan bir vatandaşımızın talebini ilgili birimlerimize ilettik. Fen işlerine bağlı ekiplerimiz verilen adresi yerinde incelemişlerdir. Yapılan inceleme neticesinde söz konusu sokak mıcır dökülerek daha temiz hale getirilmiş ve vatandaşlarımızın kullanımına açılmıştır. Şehzadeler Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebi değerlendirip çözümünü sağlayacağız” dedi.

“ŞEHZADELERİ HALKIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Şehzadeler ilçesinde yapılacak olan hizmetlerde halkın görüşlerine önem verdiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “Belediye Başkan adaylığım dönemimde sürekli olarak seçim meydanlarında söylediğimiz bir söz vardı. Şehzadeleri, Şehzadeler’de yaşayan vatandaşlarla birlikte yöneteceğiz. Bunu da bu güne kadar yaptığımız tüm hizmetlerde yapmaya özen gösterdik. Bundan sonrada yapacağımız hizmetlerde vatandaşlarımızın görüşlerine başvuracağız” şeklinde konuştu.

Başkan Çelik’e sorunu ilettiklerini ve kısa sürede ekiplerin çalışmaya başladıklarını ifade eden Mahalle Muhtarı Ramazan Vardar, “Kuşlubahçe mahalle muhtarı olarak mahalle sakinlerimiz adına sayın belediye başkanımız Ömer Faruk Çelik’e çok teşekkür ediyorum. Kış ayları gelmesi nedeni ile mahallemizde birçok yer çamur içerisinde. Kendisine bizler durumu arz ettik. Kendisi de en kısa sürede ekipleri mahallemize yolladı. Tüm ekipler hummalı bir çalışma başlattılar. Malum kış ayları olması nedeniyle asfaltlama yapılamaması nedeni ile mahalle aralarında mıcırlama yapıldı. Bu şekilde mahallemizi çamurdan kurtardılar” diyerek başkan Çelik’e teşekkür etti.