Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e sosyal medya üzerinden ulaşan Murat Türkili isimli vatandaş Hoş geldin Bebek Projesi’ni beğendiğini belirterek, kendisinin de iki aylık bebeklerinin olduğunu ve Başkan Çelik’i evlerinde görmek istediklerini ifade etti. Başkan Çelik, mesaj sonrası Nisa bebek ve ailesine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Baba Murat Türkili, “Başkanımız ziyaretiyle bizi şaşırttı. Verdiğimiz oyların boşa gitmemesinden dolayı gurur duyuyorum” dedi.

Kasım ayı içerisinde Şehzadeler Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Hoş geldin Bebek Projesi” çok sayıda ailenin sevincine ortak oldu. Proje kapsamında Şehzadeler’de dünyaya gelen yaklaşık 350 bebek evinde ziyaret edilerek, çeşitli hediyeler takdim edildi. İlk ziyareti eşi Tülin Çelik ile birlikte gerçekleştiren Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, kendisine sosyal medya üzerinden ulaşarak evine davet eden vatandaşların isteklerini de geri çevirmedi. Bir günde iki ev ziyareti gerçekleştiren Başkan Çelik, ilk olarak Şehitler Mahallesi’nde ikamet eden Mustafa, Rabia Karayilan çiftinin evine konuk oldu. Ziyarette Zabıta Müdürü İsmail Çiftçi, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş da yer aldı. 40 günlük Cengiz Ebubekir bebeği kucağına alan Başkan Çelik, “Bebeğimize hoş geldin demek için buradayız. Ailenin mutluluğunu paylaşıyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah bebeğimize sağlık versin, uzun ömürlü olsun inşallah” dedi.

Başkan Çelik, uzun bir süre kucağından indirmediği Cengiz bebekle konuşmayı da ihmal etmedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren dede Cengiz Karayilan ise, Başkan Çelik ve ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

SOSYAL MEDYADAN ULAŞTI EVİNE DAVET ETTİ

Başkan Çelik daha sonra, kendisine sosyal medya üzerinden ulaşan Murat, Zehra Türkili çiftini ziyaret etti. Nisa bebeğe ve aileye güzel dileklerini ileten Başkan Çelik, “Murat Bey bana sosyal medya üzerinden ulaşarak, evine davet etti. Biz de seve seve geldik Nisa bebeğimize hoş geldin diyor, ailemizin mutluluğunu paylaşıyoruz. Tüm aileyi tebrik ediyorum, Allah daha nice mutluluklar göstersin, Nisa’ya da hayırlı uzun ömürler versin” diye konuştu.

Sosyal medya üzerinden davet ettiği Başkan Çelik’i evinde görmenin mutluluğunu yaşayan Murat Türkili ise, atılan oyların boşa gitmediğine dikkat çekti. Türkili, “Başkanımıza ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Kendisine facebook üzerinden ulaştım, geleceğini de hiç düşünmemiştim açıkçası. Bugün evimde görünce çok büyük onur duydum. Başkanım bizi şaşırttı. Programının ne kadar yoğun olduğunu sosyal medya üzerinden takip edebiliyorum. Bu kadar yoğunluğunun arasında evimize gelerek, misafirimiz oldu. Değişik bir başkan vizyonu var. Attığımız oyların boşa gitmemesinden dolayı da gurur duyuyorum” dedi.