AK Parti Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi, Kula’nın Gökçeören Mahallesi Ak Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Cengiz’in babasının mevlidine katıldı.

Mevlide Tanrıverdi’nin yanı sıra AK Parti İl Başkan Yardımcıları, Ak Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık, Kula Belediyesi eski Başkanı Selim Aşkın, Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan, Eğitim-Bir Sen üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı. Mevlitte mahalle sakinleri ile sohbet eden Tanrıverdi, vatandaşın dertlerini ve dileklerini dinledi. Ak parti iktidarı tarafından Kula’ya kazandırılması düşünülen çalışmalar ile ilgili bilgiler veren Tanrıverdi;” Kula’nın her köşesine,hizmet götürmeye devam edeceğiz. Belediye’nin yapması gereken çalışmalarda baktık ki hizmet sunmuyor, biz bu hizmeti sunacak, devletin eli ile dün olduğu gibi yarında bu hizmetleri yapacağız.. Bu konuda içiniz rahat olsun” diye konuştu.

Tanrıverdi, mevlitte yemek yedikten sonra mevlit sahibi Hüseyin Cengiz ve ailesiyle vedalaşarak, ”Allah mevlidinizi kabul eylesin. Ebediyete intikal edenlerin günahlarını affeylesin” diyerek Carullah Bin Süleyman Cami ve Yunus Emre Türbelerini ziyaret etmek amacıyla Gökçeören’den ayrıldı.