MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Manisa’ya gelen Ensar Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu’nu ağırladı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin, Manisa’ya gelen Ensar Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu ve beraberindeki heyeti Hacıoğlu Restoranda ağırladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin Ensar Vakfının özellikle geleceğimiz olan çocuklar için gerçekleştirdiği eğitim faaliyetlerinin takdire şayan olduğunu söyledi.

Başkan Tekin bilinçli bir neslin yetiştirilmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Bilinçli bir neslin de yetiştirilmesi gerekiyor. Ensar Vakfı’nın bu açıdan çalışmalarını gerçekten önemsiyoruz. Milli ve manevi değerleri yaşatma konusunda gerçekten çok ciddi çaba sarfediyorlar. Biz bu konuda MÜSİAD olarak Ensar Vakfını destekliyoruz. Zaten genel merkezlerimizde ciddi bir koordinasyon içerisinde. Bizler de Manisa Şubemizle, Şube Başkanımız Arif Çeler’le devamlı Manisa’da istişare halindeyiz ve birlikte hareket etmeye çalışıyoruz. Ensar Vakfımızın Şehzadeler Şehri olan Manisa’daki çalışmalarını destekliyoruz. Şuanda da ülkemizin önemli bir tarih, sanayi ve kültür şehri olan Manisa’mızın geçmişte olduğu gibi daha da etkin bir yere gelmesi için gayret içerisindeyiz. Manisa’mızda son yıllarda hamdolsun Ensar Vakfımız kuruldu, İlim Yayma Cemiyetimiz, MÜSİAD’ımız kuruldu. İnşallah Manisa’mızda bu derneklerimizin de birlikte hareket etmesiyle, ortak akıl oluşturulmasıyla Manisa’mızın daha önemli yerlere geleceğine ümit ediyorum” dedi.

Ensar Vakfı Genel Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu da kendilerini misafir eden MÜSİAD Manisa Şube Başkanı Abdullah Tekin’e teşekkür ederek, Manisa’da olmaktan dolayı oldukça memnun olduğunu söyledi.