AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, ilçe teşkilatı ile birlikte Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve ilçe teşkilatını makamında ağırladı. Şehzadeler ilçe kongresinden sonra ilk ziyaretlerini Başkan Çelik’e gerçekleştirdiklerini belirten Tonguç, “18 Ağustos 2013 tarihinde ilçe başkanı olarak atandıktan sonra, belediye başkanımızla birlikte aynı yolda yürümekten ve seçimlere katılmaktan onur duydum. 15 Kasım 2014 tarihinde ise seçilerek yeni yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte görevimize devam ediyoruz. Seçimden sonra ilk ziyaretimizi en sevdiğim kardeşim Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik’e gerçekleştiriyoruz. Kendisiyle birlikte çalışmaktan çok mutluyum, gelecek günler için de çok ümitliyim. Çalışmalarında başarılar diliyorum. Başarılı bir dönem geçireceğine de eminim” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çelik, “Şehzadeler ilçe teşkilatı kongresinde güven tazeleyerek göreve devam ediyor olmanız bizleri mutlu etti. Çok değerli başkanım Ahmet Tonguç ve yönetimine başarılar diliyorum. Biz büyük bir aileyiz. Bu yola birlikte çıktık. Teşkilatımızın neredeyse bütün kademelerinde görevlerde bulundum. Sizi en iyi anlayanlardan biriyim. Çok şükür Şehzadeler’de avantajlıyız. Çok başarılı bir teşkilatımız, değerli bir ilçe başkanımız var. Böyle bir teşkilatla çalışıyor olmak benim için en büyük mutluluktur. En ufak bir problemimiz yok. İnşallah bu birlikteliğimiz daim olacak, en güzel hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğiz. En büyük destekçiniz benim. Bugüne kadar yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.