Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Manisa Şubesi, Kula’da sendika üyeleri ve sağlık çalışanlarına yönelik kahvaltılı toplantı düzenledi.

Kula Egemen Dinlenme Tesislerinde düzenlenen programa Türk Sağlık-Sen Manisa İl Başkanı Rıdvan Mutlu, Kula Türk Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Faruk Yüksel da katıldı.

Toplantıda konuşan Faruk Yüksel çalışanların hak ve hukukunu korumak, sorunlarını çözmek için çaba ve gayret gösterdiklerini belirterek, "Türkiye Kamu Sen gerçekten büyük mücadele veren en büyük sivil toplum kuruluşlarından bir tanesidir. Bunun içerisinde Türk Sağlık Sen iş kolu bazıyla Türkiye genelinde 95 bin üyemizle var olduğumuzu her yerde göstermiş bulunmaktayız.Çünkü biz kurumlarda yöneticiler ile birlikte hareket etmiyoruz. Bizi destekleyen kamu hastaneleri genel sekreterliği yok. Biz alın terimizle, emeğimizle, mücadelemizle, ekonomik ve özlük haklarımızı kazanımı ile çaba sarf ediyoruz. Yalan yanlış vaatlerle üyelerimizi kandırmıyoruz. Kula Türk Sağlık Sen teşkilatı olarak elimizden geldiğince sorunları çözmeye ve hakkınızı savunmaya gayret ediyoruz. Türk Sağlık-Sen bizim sevdamızdır. Teşkilat olarak bu sevda için her şeyi yapmaya hazırız” diye konuştu.