Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ı ziyaret eden Türkiye Bilardo Federasyonu Manisa Temsilcisi Ali Rıza Dane Vali Bektaş’ı 23-25 Ocak 2015 tarihleri arasında Manisa’da düzenlenecek olan Türkiye Bilardo Şampiyonasına davet etti.

Türkiye Bilardo Federasyonu Manisa Temsilcisi Ali Rıza Dane de Vali Erdoğan Bektaş’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Bilardo Federasyonu Manisa Temsilcisi Ali Rıza Dane de Vali Bektaş’a Manisa’daki görevinde başarılar diledi. Bilardo Federasyonu hakkında bilgi veren Dane, Vali Bektaş’ı Manisa’da düzenlenecek Türkiye Bilardo Şampiyonasına davet etti. Bilardo sporunun güzel bir spor dalı olduğunu belirten Dane, “Bilardo Federasyonu Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı olarak 1993 yılında kuruldu. Ben de Manisa il temsilcisi olarak bulunmaktayım. Bilardo sporu o yıllarda Türkiye’de popüler oldu, İlimizde de popüler. Sizlere bilardoyu ilimizde ustalarından seyrettirmeyi düşünüyoruz. 23-24-25 Ocak 2015 tarihlerinde düzenleyeceğimiz Türkiye Bilardo Şampiyonasına davet etmek istiyorum. Şehzadeler Belediye Başkanlığı Kupası adı altında Türkiye şampiyonası için çalışmalarımıza başladık. Şampiyonaya 64 bilardocunun katılmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Erdoğan Bektaş da ziyaret nedeniyle memnun olduğunu belirterek programının uygun olması halinde şampiyonaya katılabileceğini belirtti. Düzenlenecek şampiyonanın Manisa ve Manisa’nın tanıtımı için yararlı olacağını söyleyen Vali Bektaş, şampiyonanın düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik etti.