Manisa Valisi Erdoğan Bektaş Spil Dağı Milli Parkında Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 4. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan alt yapı yatırımlarını inceledi.

Yapılan inceleme ziyaretine Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İl Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, İl Müftüsü Sinan Cihan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Yılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hasan Çebi, Anemon Oteller Zinciri Onursal Başkanı İsmail Akçura, Orman ve Su İşleri 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak ve Bölge Müdürlüğü personeli katıldı. İnceleme sırasında Orman ve Su İşleri 4. Bölge Müdürü Rahmi Bayrak Spil Dağı Milli Parkına yapılan alt ve üst yapı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette, Karadağ Yangın Gözetleme Kulesi, Çampınar ve Seyir Tepesi noktalarına gidilerek incelemelerde bulunuldu ve Seyir Tepeden Manisa izlendi.

Vali Erdoğan Bektaş, vatandaşların Spil’in güzelliklerinden faydalanması için yapılan yatırımların yerinde ve güzel çalışmalar olduğunu ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Vali Bektaş 20 milyon liralık altyapının tamamlandığı Spil’in iki eksiği kaldığını, birinin teleferik, diğerinin de planlanmış iki otel olduğunu belirterek bu işlerin de ihaleyle özel sektöre yaptırılacağını söyledi.