Manisa Vali Yardımcısı Mesut Eser, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’u ve beraberindeki eğitimcileri makamında ağırladı.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy’u ve beraberindeki eğitimciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Manisa Vali Yardımcısı Mesut Eser’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eser, “Öğretmenlerimiz sadece Milli Eğitim Bakanlığında değil, birçok bayram, protokol, tören, temsil hizmetlerinde ve gençlik spor hizmetlerinde emeği geçen fedakar insanlar. Bundan sonraki hayatlarında da başarılı çalışmalar diliyorum. Sağlıklar diliyorum, mutluluklar diliyorum” dedi.

Beraberindeki emekli ve göreve yeni başlayan eğitimciler adına konuşan Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy da, “Bu kutsal mesleği ifa eden eğitim ordusunun çok değerli neferleri ile beraber ve bir de mesleğe yeni başlamış öğretmenlerimizle beraber Sayın Valimizi ziyaret ettik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Öğretmenlerin emeği ile çok şey söylenilir fakat en güzeli Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ ifadeleri. Sayın Valimize bizi kabul ettikleri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.