Yunusemre ilçesinin Yağcılar Mahallesi’nde yaşayan 80 yaşındaki Ayşe Zeybek ve 37 yaşındaki engelli torunu Ayşe Zeybek’in imdadına Yunusemre Belediyesi yetişti. Belediye yaşlı kadın ve engelli torununun her ihtiyacını karşılayacak.

Yunusemre Belediyesi, Yağcılar mahallesinde yaşayan Ayşe Zeybek ile 37 yaşındaki engelli Torunu Ayşe Zeybek’e yardım için adeta seferber oldu. Sosyal sorumluluk örneği gösteren Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri, beraberinde ZİÇEV Başkanı Hüseyin Okumuş, Merkez Efendi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mürüvet Sungur ile birlikte yaşlı kadını ve torununu evinde ziyaret etti.

Serebral Palsi nedeniyle yüzde 95 engelli raporu bulunan 37 yaşındaki torununa özveriyle bakan 80 yaşındaki Ayşe Zeybek, evlatlarının vefasızlığından yakınırken; ilerlemiş yaşına rağmen torunundan ayrılmak yerine yaşam alanlarının iyileştirilmesini istedi.

Duygusal anların yaşandığı ziyaret sonrası konuşan Yunusemre Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer, yaşlı nine ve torununun en kısa sürede rahata kavuşturulacağını dile getirdi. Mustafa Süzer, “Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatlarıyla bölgemizdeki engelli ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın imdadına koşuyoruz. Ayşe Zeybek ile 37 yaşındaki engelli Torunu Ayşe Zeybek de artık belediyemizin koruması altındadır” dedi.

ZİÇEV Başkanı Hüseyin Okumuş ise vakıf olarak her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Merkez Efendi Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Mürüvet Sungur da Ayşe Zeybek’in fizik tedavi ve rehabilitasyon desteğinin verileceğini söyledi.